Berlusconi: “Han kommer komma tillbaka”

Det har under de senaste månaderna spekulerats hej vilt om vem som eventuellt ska ta över Filippo Inzaghi som tränare. En av de, det pratats mycket om på slutet är Carlo Ancelotti, och ska man tro Silvio Berlusconi så behövs inga alternativ utöver Ancelotti då han garanterar att han kommer återvända till San Siro.

Milans VD Adriano Galliani reste tidigare i veckan till Spanien för att försöka övertala Ancelotti att återvända till San Siro och Milano, efter att denne fått sparken av Real Madrid. Milans president Silvio Berlusconi vägrar att ens fundera över någon annan för närvarande, har han uttryckt i en intervju med Mediaset:

– Jag hoppas att det är en stor chans att Ancelotti kommer bli Milans nästa tränare. Nu när jag håller på med min valkampanj har jag har fått många råd om att ta tillbaka Ancelotti och jag har lyssnat på dessa råd och hittat en lösning. Ancelotti är en vinnare, vart han än har varit som tränare så har han vunnit.

Ancelotti har tidigare uttryckt sig om att antingen så jobbar han vidare hos Real Madrid eller så tar han ett sabbatsår och efter att han fick sparken så kanske man bör förvänta sig att ett sabbatsår blir verklighet men Berlusconi är hoppfull:

– Han är väldigt eftertraktad här i Milano och jag hoppas att valet han gör är positivt för klubben. Om jag har några alternativ utöver honom? Jag vill inte ens fundera över någon annan än Ancelotti. Om han inte kommer tillbaka så kan vi prata om detta då. Men eftersom att han kommer komma tillbaka så finns det ingen mening med att prata om detta.

Berlusconi har tidigare hintat om att Zlatan Ibrahimovic kanske kommer återvända till klubben och har detta att säga om det ständiga nuvarande ryktet:

– Jag är väldigt fäst vid att försöka få tillbaka Zlatan, även fast det är svårt och kräver mycket tålamod. Han är helt fantastisk på planen.

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen