Ancelotti: “Om jag någon gång återvänder till Italien, blir det till Milan”

Idag flyger Adriano Galliani till Madrid för att försöka övertyga Ancelotti om att ta över Milan till nästa säsong. Att övertyga Ancelotti kan dock bli svårt, då Real Madrid-tränaren sagt att han kommer ta ett sabbatsår om han lämnar marängerna. 

I en intervju med italienska Il Giornale berättade Ancelotti att han lider av en sjukdom som kräver operation. Därmed vill han att ta en paus från tränaryrket i ett år.

–  Jag sade det tidigare på presskonferensen, jag kommer att ta ett års paus. Jag har goda skäl till detta, då jag måste opereras för en sjukdom som jag lider av. Sedan en tid tillbaka har jag haft smärtor (stickningar) i mina händer, och om jag inte opereras kan det sprida sig till mina ben. Ärligt talat vet jag inte hur länge jag kommer att behöva vila och återhämta mig från operationen.

– Galliani i Madrid? Det är ett nöje att ha honom som middagsgäst, men jag kan inte ändra på mitt schema. Tärningen är kastad.

Ancelotti utesluter dock inte en comeback till Milan i framtiden, då han sagt att Rossoneri är den enda klubben i Italien han skulle gå till.

– Jag har alltid sagt att om jag någon gång skulle återvända till Italien och träna en klubb, skulle det vara Milan. Deras framtid? Jag vet att de har stora planer, att hitta investerare och bygga upp laget igen. Det kommer inte att bli lätt, då lagen som har de stora spelarna vill behålla dem.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen