Kevin Menez: “Jeremy vill stanna”

Jeremy Menez agent och bror Kevin Menez har nu gått ut med att fransmannen vill stanna i Milan, efter de rykten som placerat honom i Monaco och Liverpool. Agenten passade även på att svara på den kritik som riktats mot anfallaren av Gennaro Gattuso.

Gattuso sade tidigare att Menez hindrade Milan från att prestera som bäst, trots att fransmannen hittills har svarat för 16 mål denna säsong. I en intervju med den franska webbsidan Footmercato försvarades anfallaren av sin agent.

– Dessa saker nämns av media, eller av forna spelare. Jeremy är van vid det, han vet hur det fungerar. Vi måste acceptera kritik, det är en del av spelet. Samtidigt tror jag att varje tränare skulle uppskatta ett “problem” som gör 16 mål.

– Pippo har alltid försvarat honom. Folk säger att han är individualistisk, men han är den som gjort näst flest assister i klubben. Samtidigt är han med i toppen av skytteligan. Han har gjort det han ska göra, men man kan alltid gör det bättre.

Menez har som vi tidigare skrivit om blivit sammanlänkad med en flytt till Monaco, men även till Liverpool. Fransmannens agent påstår dock han vill vara kvar i Milan.

– För tillfället är vi nöjda med tillvaron i klubben. Milan har inte sagt något till oss, så det finns ingen anledning att lämna. Självklart är vi medvetna om att alla spelare har sitt pris, men vi har inte blivit kontaktade av någon. Jeremy är nöjd i Milan, där han stått för sin bästa säsong i karriären.

– Liverpool och Monaco? Detta är bara rykten och finns kring varje stor spelare. En spelare som gjort 16 mål blir eftertraktad, men i nuläget finns det inget konkret.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen