Paletta: “Det är fortfarande 10 matcher kvar”

Gabriel Paletta har nyligen deltagit i en intervju med Sky Sport, där han pratar om att Milan inte kan ge upp Europaplatserna ännu, samt landslaget och den kommande bortamatchen mot Palermo. 

Milan har som bekant en väldigt dålig säsong bakom sig och frustrationen och besvikelsen har varit enorm från fansen. Det är 8 poäng upp till Fiorentina som innehar den sista Europaplatsen just nu och chansen att ta den platsen ser väldigt liten ut. En som dock inte har gett upp hoppet om en Europaplats till nästa säsong är nyförvärvet Gabriel Paletta som plockades in från det krisdrabbade Parma i januari.

– Vi kan inte ge upp, det är fortfarande 10 matcher kvar att spela. Om vi fortsätter prestera på det sätt vi gjort de senaste matcherna så kommer vi vinna majoriteten av matcherna som är kvar. Inzaghi tror på det minst lika mycket som vi spelare gör. Om vi spelar tillsammans så kan vi klara det.

Paletta fortsatte prata vidare om landslaget och den kommande bortamatchen mot Palermo.

– Om jag fortsätter prestera bra för Milan så kommer jag bli uppkallad till landslaget igen. Conte har tagit ut mig förut till landslaget men det upphörde när jag blev skadad i ryggen. Angående Palermo så vet jag att Paulo Dybala och Franco Vazquez är två bra spelare, dom känner varandra bra och samarbetar på planen. På lördag måste vi hålla ett öga på dom eftersom dom är Palermos viktigaste spelare.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen