Montolivo: “Någon vill skapa osämja mellan oss och tränaren”

Lagkapten Montolivo är fortfarande skadad men han tränar tillsammans med resten av laget under träningsreträtten på Milanello. Han talade till Milan Channel om den nuvarande situationen men också om sin comeback.

– Vi förstår att saker och ting inte går bra just nu, vi är här på Milanello sedan i söndags för att försöka lösa våra problem och komma ur denna svåra situation. Man blir ledsen när man läser att spelarna inte höll med tränaren angående träningsbeslutet. Vi tog alla detta beslut tillsammans och jag är besviken över att någon vill skapa osämja mellan oss spelare och tränaren. Vi har stor respekt för honom. Alla står enade och ingen av oss är glad. Felet ligger hos spelarna, det är vi som spelar varje vecka och vi måste helt enkelt göra bättre ifrån oss. Omklädningsrummet är absolut inte delat, det är bara lögner.

Kaptenen talade sedan om sin comeback.

– Jag är glad över att få ha tränat med resten av laget även fast det bara var under en del av träningen. Jag följer ett personligt schema och det ska jag fortsätta med i några dagar till, sedan är jag helt tillgänglig. Just nu finns det inte mycket att säga, vi måste prestera bättre redan imorgon helt enkelt.

Källa: acmilan.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen