Mexes: “Jag njuter av varje ögonblick”

Trots en stabil insats i mittlåset var Phillipe Mexes nära att bli syndabock i Derby della Madonnina. Efter matchen sa han att han njuter av varje ögonblick som han har kvar i Milan-tröjan.

– Vi ville verkligen vinna idag, inte bara för att det var ett derby utan för att vi behövde tre poäng. Det är synd att vi inte kunde göra lite bättre ifrån oss men analyserar man matchen är ett mållöst resultat rättvist. Det var ett intensivt derby med mycket känslor, inget av lagen ville förlora. Förutom starten gjorde vi en bra första halvlek och spelade runt bollen. I andra startade vi starkt men föll sedan för långt ner och riskerade att förlora matchen. Vi måste förbättra oss men det viktigaste är att vi inte förlorade.

– Vi måste blicka framåt, där är sju matcher kvar att spela och vi vill klättra i tabellen. Jag är bara glad över att få spela. Mitt kontrakt löper mot sitt slut och jag njuter av varje ögonblick just nu. Oavsett om det är jag eller någon annan som spelar måste vi fokusera på att vinna och ta en Europa-plats. Varje match är en fight och vi måste kriga. Där finns många poäng kvar att ta och vi ska kämpa till slutet.

Källa: acmilan.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen