Inzaghi: “Vore fegt att avgå”

Inzaghi verkar, enligt senaste rapporterna, vara timmar eller minuter ifrån att bli arbetslös. Tränaren själv inväntar besked men tänker inte avgå självmant, detta sade han på en presskonferens sent igår kväll.

– Vi är inte glada eller nöjda. Jämfört med matchen mot Udinese försökte laget spela bättre. Där finns egentligen väldigt lite att säga, Genoa förtjänade att vinna. Laget försökte genom hårt arbete men det räckte inte. Ljuset släcktes efter derbyt mot Inter och det är svårt att tända det igen. Vi måste avsluta säsongen bättre.

– Jag kommer inte att avgå, det vore fegt. Jag ger allt jag har, precis som jag gjorde när jag spelade. Jag skulle bara avgå ifall jag såg att laget inte försökte. Jag är väldigt ledsen för klubben och presidenten. Jag tror att den enda matchen där spelarna inte gjorde sitt bästa var borta mot Udinese. Mot Genoa spelade vi dåligt men de gav allt de hade.

– Vi måste hålla huvudet kallt och inte skylla på en viss lagdel. Där finns få ursäkter och vi måste helt enkelt blicka framåt. Laget är värt fler poäng än vi har i dagsläget men vi borde gjort bättre ifrån oss. Problemet just nu är mentalt. Får jag chansen ska jag hitta en lösning på problemet.

Källa: acmilan.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen