Inzaghi: “Vi är redo för 10 cup-finaler”

Säsongen närmar sig sitt slut och endast 10 matcher återstår utav denna säsongs Serie A. Den kan hittills sammanfattas som ett stort misslyckande sett ur Milanögon. Säsong kan dock räddas en del om Milan presterar bra de sista 10 matcherna och lyckas ta sig upp till en av Europaplatserna.

Milan spelar imorgon mot Palermo, ett motstånd som inte har vunnit på 5 matcher eller för den delen gjort mål på 4 matcher i ligan. Filippo Inzaghi sa detta på presskonferensen inför morgondagens ack så viktiga match.

– Vi måste följa våran prestation mot Cagliari. Vi har jobbat bra under landslagsuppehållet och vi står nu inför ett viktigt test i Palermo, vi är redo för 10 cup-finaler. Sättet vi spelade på mot Fiorentina och Cagliari vill vi spela på. Om vi kunde få tillbaka de skadade spelarna så vet jag att vi skulle spela som Milan bör. Vinner vi imorgon så kommer det vara ett bra steg framåt.

Trots dessa postiva ord från Inzaghi så är han väl medveten om att morgondagens match inte kommer vara enkel.

– Palermo spelar bra på hemmaplan, dom är mer aggressiva där. I anfallet har dom Paulo Dybala och Franco Vazquez som kan ändra matcher på egen hand. Palermo har vunnit mot Napoli på hemmaplan och dom har även ställt till problem för Juventus.

Källa: Football-italia.net

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen