Införrapport: Milan – Genoa

Milan:
Åkte på ännu en förlust när man åkte till Udine i lördags. Efter matchen har det ryktats om bråk mellan Pippo och spelare på bussen hem, samt att Berlusconi återigen var sekunder från att avskeda den ifrågasatte tränaren. Spelarna har dock varit på ritiro sedan i söndags kväll och om det ger något resultat återstår att se. Antonelli, Suso och Paletta har gjort de långtidsskadade i sjukstugan sällskap och tränare Inzaghi måste därmed rotera i startelvan. Något han förvisso tränat på större delen av säsongen.

Skador och avstängningar: Ingen spelare är avstängd. El Shaarawy, Montolivo, Agazzi, Alex, Paletta, Antonelli och Suso är skadade.

Truppen: Abbiati, Diego Lopez, Donnarumma; Abate, Albertazzi, Bocchetti, Bonera, De Sciglio, Mexes, Rami, Zaccardo, Zapata; Bonaventura, De Jong, Muntari, Poli, Van Ginkel; Cerci, Destro, Di Molfetta, Honda, Menez, Pazzini.

Trolig startelva (4-3-3): Diego Lopez; Abate, Rami, Mexes, De Sciglio; Poli, De Jong, Bonaventura; Honda, Pazzini, Menez

Genoa:
Är med och kämpar om en Europa-plats på sin sjundeplacering. Vinsten mot Cesena förra veckan gav dem en extra skjuts och de har häng på både femte- och sjätteplatsen. De är med all säkerhet självsäkra när de anländer till San Siro. Utlånade Niang har stått för fyra mål i Genoa-tröjan. Blir han matchhjälten som sänker Milan på hemmaplan?

Skador och avstängningar: Ingen spelare är avstängd. Ariaudo och Perotti är skadade.

Truppen: Perin, També, De Maio, Izzo, Burdisso, Niang, Roncaglia, Marchese, Lestienne, Bergdich, Pavoletti, Costa, Edenilson, Borriello, Lamanna, Falque, Kucka, Mandragora, Sommariva, Rincon, Bertolacci, Laxalt.

Trolig startelva (3-4-3): Perin; Roncaglia, Burdisso, De Maio; Edenilson, Rincon, Bertolacci, Bergdich; Iago Falque, Pavoletti, Niang

Serie A: Milan – Genoa
Arena: San Siro
Avspark: Onsdag 29/4 klockan 20.45
TV: Ingen svensk TV-kanal
Huvuddomare: Piero Giacomelli

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen