Bråk på spelarbussen mellan Inzaghi och spelare

Gårdagens förlust var droppen för Filippo Inzaghi, som skällde ut spelarna på spelarbussen. Tränaren fick dock mothugg av spelare, vars namn inte nämns.

Som om det inte var nog med att Milan-spelarna inte var vänner med bollen under förlustmatchen mot Udinese igår, de bråkade även med tränare Filippo Inzaghi. Det rapporteras om att Inzaghi bestämt att spelarna ska vara fast på Milanello fram till onsdagens match mot Genoa, detta för att alla ska förbereda sig inför matchen.

Det ovanstående straffet räckte dock inte, Corriere della Sera rapporterar att Inzaghi skällt ut spelarna under bussresan hem till Milano. Enligt tidningen skrek italienaren att spelarna inte var värda att bära Milan-tröjan. Det tränaren förmodligen inte väntade sig var att få mothugg, vilket han fick. En spelare, vars namn inte nämns, ska ha svarat att spelarna kanske inte är värda att bära Milan-tröjan men att Filippo Inzaghi definitivt inte är värd att leda Milan från tränarbänken.

Idag väntar dessutom ett möte mellan potentielle köparen, Mr Bee, och Silvio Berlusconi. Trots alla karuseller i och runt klubben väntar match mot Genoa redan på onsdag.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen