La Repubblica: Mr. Bee blir delägare i april

Enligt uppgifter från den italienska tidningen La Repubblica ska Bee Taechaubol ha bestämt sig för att investera i Milan. Som tidigare rapporterat kommer investeringen ge thailändaren omkring 25 % av Rossoneris aktier. Affären tros bli klar i april månad. 

Ryktena om en investering har cirkulerat under ett antal veckor och månader, men nu verkar det som att en affär faktiskt blir av. Mr. Bee studerar för närvarande Milans ekonomi noggrant för att sedan kunna slutföra affären under april. Milan är i dagsläget värderat till strax under 980 miljoner euro och detta innebär att en 25-procentig andel skulle kosta omkring 250 miljoner euro. Detta ska enligt uppgifter endast vara en inledande aktion av thailändaren, som sägs vara intresserad av att fortsätta investera i klubben för att så småningom bli majoritetsägare.

Detta lär vara en positiv nyhet för många Milan-supportrar, inte minst för Milans ultras som bojkottade gårdagens match mot Cagliari. Som ni kanske märkte var läktarna tomma under matchen, med en banderoll uppsatt där budskapet inte gick att misstolka. Milan är i stort behov av pengar och detta kan Mr. Bee bidra med.

Källa: Football-Italia

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen