Inzaghi dementerar rykten om Tassotti

Inzaghi dementerar enligt football-italia ryktena som säger att Tassotti ska ersätta honom. Däremot signalerar han för en eventuell avgång till sommaren.

Tidigare i veckan rapporterades det om att matchen mot Hellas Verona skulle avgöra Filippo Inzaghis öde som Milan-tränare. Om Inzaghi misslyckades med att vinna matchen, sade ryktena att Mauro Tassotti skulle ersätta honom som huvudtränare. Pippo avfärdar nu dessa rykten och menar att de är nonsens.

– När jag läser dessa rykten blir jag ledsen, då de är falska.

– Jag ville alltid ha honom (Tassotti) i Milan, vi pratar ofta. Jag är stark, jag bryr mig inte om attacker mot mig. Även om dessa påståenden har blivit korrigerade, har de ändå yttrats.

Inzaghi kommenterade även de problem som laget upplever för tillfället, samtidigt som han försäkrar att det inte är något fel på lagets vilja och engagemang.

– Det är inte en fråga om vilja, laget står bakom mig och min ledarstab. Vi har inte levererat under de senaste matcherna, men det handlar inte om engagemang.

– Vi måste höja ribban, utan att anklaga någon. Vi är medvetna om att det fortfarande är en lång väg att vandra, men om vi lyckas vinna två eller tre matcher på raken kommer kritiken vara annorlunda.

– Jag hoppas att jag aldrig blir sparkad, men detta drabbar alla tränare förr eller senare. Jag är övertygad om att jag kan prestera bra, jag tänker bara på att ge fansen och president Silvio Berlusconi ett vinnande lag.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen