De Jong allt närmare Manchester United

Den senaste tiden har det spekulerats i vilka spelare som kommer lämna Milan efter säsongen. En av spelarna som det pratas lite extra om är Nigel De Jong som har ryktats till Manchester United i sommar. Dessa rykten har ökat mer och mer och en flytt tillbaka till Manchester ser inte ut att vara långt borta.

Mittfältsgeneralen Nigel De Jong är en av Milans bästa spelare och många vill se att den nederländske landslagsmannen ska stanna i Milan även nästa säsongen. Just nu ser det dock inte ut som att det blir så. Ett nytt kontrakt har inte skrivits och hans nuvarande går ut den 30:e juni.

Det har tidigare rapporterats i media att De Jong vill skriva ett nytt kontrakt på 3 år med en lön på 4 miljoner Euro om året, något Milan inte vill gå med på. Mycket talar därför för att han återförenas med Louis van Gaal på Old Trafford nästa säsong som han tidigare haft som tränare i landslaget.

– Jag har inte bestämt mig ännu och jag vet inte när jag kommer göra ett beslut. Det kan bli i slutet av April eller i slutet av säsongen. Först av allt vill jag veta vad Milans planer är för att ta sig tillbaka till den klubb den en gång var. Det är fortfarande för tidigt att säga vart jag kommer spela nästa säsong. Det kan vara Milan, Ajax eller någon annan klubb. Det finns många alternativ eftersom jag kommer vara bosman. Detta sa han i en intervju med nu.nl.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen