Inzaghi förnekar dispyten

Efter att Milan lyckats kamma hem tre poäng mot Cesena spreds det rykten om att tränaren Inzaghi och spelaren Alessio Cerci hade en dispyt. Något som tränaren själv förnekar.

Milan-tränaren Inzaghi höll i den sedvanliga presskonferensens inför mötet mot Chievo och detta är vad tränaren hade att säga angående ryktena samt Parmas situation.

– De ryktena som har spridits stämmer inte. Det som behövdes lösas i omklädningsrummet är redan löst, om det verkligen var så att jag och Cerci hade en dispyt skulle han förmodligen inte vara med i truppen. Efter matchen mot Cesena var Cerci besviken över att han endast hade fått spela i ett par få minuter, men jag förklarade för honom att Montolivo hade bett om att få bli utbytt och Poli var även trött. Jag kunde inte byta in Cerci tidigare. Alessio bad om en förklaring och jag förklarade för honom hur situationen låg till, efter att jag hade förklarat situationen var han väldigt förstående. Jag ville ha Cerci i laget och det finns inga problem mellan oss. Trots att Cerci var besviken över de få minuterna visade han en positiv inställning direkt när han byttes in. Alessio har fått spela en hel del sedan hans ankomst.

Pippo Inzaghi pratade sedan om duon Menez och Cerci och hade följande att säga.

– Jag tror att Cerci och Menez kan spela bra tillsammans, men vi har inte den fysiken för att kunna stödja dem tillräckligt i spelet. Att behöva välja mellan Menez och Cerci är svårt. Om en av dem inte får starta, ska spelaren bevisa för mig att han ska få starta nästa match.

Den forne anfallaren Pippo Inzaghi hann även kommentera krislaget Parmas situation.

– Det gör mig ledsen att behöva se Parma gå igenom detta. Både jag och Milan är redo att försöka hjälpa till. Jag vet att matchen mot Chievo lär skjutas fram femton minuter. Alla hoppas på att Parma lyckas lösa deras situation, det lär även finnas en institution inom en snar framtid som berättar hur vi kan hjälpas åt. Vi är alla redo att hjälpa till en glamorös klubb som Parma och folket i klubben.

 

Källa: Fotballitalia.net

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen