Inzaghis presskonferens inför mötet med Liverpool

I natt är det dags för den tredje matchen i Champions Cup. Milan möter Liverpool och tränare Inzaghi menar på att det utan tvekan kommer att bli en speciell match.

– Det är en fantastisk arena och atmosfären kommer att vara otrolig. Låt oss hoppas att det blir en bra match. Jag håller på och utvärderar spelarnas form och kan inte låta alla spelare från VM spela. De Sciglio och Abate kommer garanterat att spela, Balotelli kommer att spela en halvlek i alla fall och sedan kanske jag kommer be Essien eller Muntari att offra sig också. Jag tror inte att Zapata kommer att spela något eftersom att han just kom hit.

– Jag har vackra minnen från Liverpool-matchen i finalen 2007. Det här är första gången som jag möter Liverpool efter det. Nu när jag är tränare så kommer det vara jättekul att möta ett så starkt lag och jag hoppas att det blir en bra match. Vi har förberett oss väl och jag vill se det i spelet. Vi måste ha tålamod eftersom att vi slutade på en åttondeplats förra säsongen och vi är inte lika starka som de övriga lagen. Vårt huvudmål är att vara fullt redo den 31 augusti. Ni kommer garanterat att se ett helt annat lag vid den tidpunkten.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen