Inzaghis presskonferens efter 5-1 förlusten: “Felet är mitt”

Milan spelade igår sin andra match i Champions Cup efter att ha förlorat öppningsmatchen mot Olympiakos med 3-0. Även gårdagen bjöd på förlust för de rödsvarta när de såg sig besegrade med 5-1 efter 90 minuter. Tränare Inzaghi höll i vanlig ordning en presskonferens efter matchen.

– Det är klart för alla nu att vi har mycket att jobba på. Vi har inte jobbat ihop särskilt länge och vi kommer från en åttonde-placering i ligan. Vi spelade inte jättedåligt de 10 första minuterna och vi jobbade bra när det gäller bollinnehav, men sämre utan boll. Jag är besviken på att vi släppte in två mål precis efter att vi hade skapat chanser. Utan boll var vi dock inte bra nog, vi måste reagera fortare när vi tappar bollen.

– Hårt jobb är det enda som kan hjälpa oss att bli bättre nu. Det är upp till mig att kolla på matchen igen och be om mer från alla. Balotelli gjorde en bra match, han anlände i måndags och var redo att spela 45 minuter. Vi måste jobba på hans form steg för steg och se till att alla spelare är på samma nivå. Det är aldrig roligt att förlora på det här viset. Spelarna måste träna hårt och bli bättre så snart som möjligt.

– Vår form kommer aldrig att vara i närheten av de engelska lagens, men därför måste vi alltid ge det lilla extra. Felet är mitt och jag tar på mig skulden. Jag kommer att fortsätta jobba med den här truppen och när vi alla är i form så kommer vi absolut inte vara samma lag som spelade de senaste två matcherna. Det är tydligt att vi kunde ha visat mer koncentration och bestämdhet, och det är upp till mig att se till att spelarna gör det.

– Jag tror att så fort vi är en hel grupp så kan vi bli konkurrenskraftiga i ligan, men jag förväntar mig mer från spelarna när vi inte har bollen. Jag är arg på mig själv för felet är mitt här, men tillsammans med mina medarbetare kommer vi ta oss ur detta. Vi måste släppa in färre mål. Vi måste förbättra oss på den biten.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen