OFFICIELLT: Muntari och Boateng skickas hem från VM

Ghanas huvudtränare har bestämt sig för att skicka hem både Sulley Muntari och den forne Milanspelaren Kevin Prince Boateng från VM. Ghana har hittills spelat ihop endast en poäng i gruppspelet och senare idag spelas en avgörande match mot Portugal.

Under Ghanas träning i måndags ska Boateng ha svurit åt sin tränare. Enligt uppgift ska tränaren ha försökt att stoppa ett gräl mellan Muntari och Boateng.
Ghanas tränare ska under en lagmiddag senare på kvällen ha brustit ut i tårar på grund av allt som hade hänt och stressen över att spelarna inte fått sina löner ännu. Lagets psykolog hjälpte honom tillbaka till hotellet.
I tisdags hölls ett av flera krismöten inför matchen mot Portugal där Muntari örfilade en i Ghanas ledar-stab två gånger.
Efter att de båda spelarna misskött sig och brutit mot lagets regler bestämdes det tidigare idag att de ska skickas hem. Det var ett väntat besked som ingen i laget blev förvånade över. De båda spelarna har blivit tillsagda att lämna hotellet i Brasilia kl 11.00 GMT. Trots det dök Boateng idag upp på den sista träningen inför Portugal matchen och såg helt oberörd ut. Han har överhuvudtaget inte sett ut att ångra något av sitt oacceptabla uppträdande.
Källa: Footy-Ghana

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen