Seedorf till Milan Channel: “Det är viktigt att vi är stolta”

Igår spelades säsongens sista Serie A-match och även om säsongen har kantats av problem så avslutade de rödsvarta med en vinst. Tränare Seedorfs position till nästa säsong är fortsatt oklar, men detta är hans ord till Milan Channel efter matchen:

– Vi är stolta över vad spelarna har åstadkommit i dessa svåra tider och med pressen att alltid göra bra ifrån sig. Jag är stolt över personalen också, det är tack vare allas hårda jobb som spelarna har kunnat spela så pass bra som de ändå gjort. Alla matcher är viktiga och alla måste spelas. Att vi kom så här långt är trots allt bra, vi var en poäng från Europa och det är det som är fotboll. I Bergamo lyckades vi inte riktigt göra det där andra målet, och de gjorde mål i slutet.

– Det har varit en lång och jobbig väg att vandra, vi försökte verkligen att komma ikapp lagen framför oss. All cred till spelarna som gett allt de har. De Jong är en fantastisk spelare och även en fantastisk man, han har varit en stark stöttepelare på planen och han förtjänar alla applåder han får. Det är lätt att lita på en spelare som honom, hans hjärna och hjärta är alltid här.

– Tassotti var min tränare i tio år tillsammans med Ancelotti och vi har gått igenom mycket tillsammans. Jag vet inte vad som väntar honom i framtiden men han förtjänar ett tack från klubben för vad han har gjort både som tränare och spelare. Det är viktigt att vi är stolta över vad vi gjort under den andra halvan av säsongen, det ger oss hopp för framtiden.

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen