Matri: “Jag är inte nöjd med min säsong”

Alessandro Matri hade ingen lyckad Milan-sejour och därför blev italienaren utlånad till Fiorentina i januarifönstret. Anfallaren har inte funnit sig tillrätta där heller och nu ser det ut som att 29-åringen återvänder till Milan efter säsongens slut. Det här var Matris ord till Sky Sport Italia:

“Jag tycker att det var en bra säsong för Fiorentina för vi nådde fjärdeplatsen, spelade bra fotboll och det var synd att vi inte lyckades vinna Coppa Italia-finalen mot Napoli. Jag kom till Florens på lån som sträckte sig 6 månader, så i slutet av säsongen återvänder jag till Milan, sedan får vi se vad som händer.”

“Jag tycker att prata om spelarmarknaden just nu är för tidigt. Jag kommer gå tillbaka till Milan och sedan diskutera med klubben. Allt är fortsatt oklart. Jag är inte nöjd med min säsong, för jag vet att jag hade kunnat prestera bättre. Det är inte bra att beklaga sig, men jag vet att jag hade kunnat göra bättre ifrån mig och borde ha gjort mer. Nu spelar vi den sista ligamatchen, njuter av semestern för att sedan börja om på rätt spår. Jag kan med all säkerhet säga att jag är otålig.”

Källa: Football-Italia

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen