Berlusconi: “Han är mycket trevlig”

Den förre premiärministern Silvio Berlusconi säger att han är ett stort fan av den 39-åriga Vincenzo Montella, men avslöjar inte om han skulle vilja ta med sig honom till San Siro.

Montella har väglett Fiorentina till en Europa League-plats både i år och i fjor. Dessutom spelade Fiorentina cup-final förra veckan mot Napoli.
Berlusconi säger att han gillar den tidigare Roma-anfallaren utan att säga att han skulle föredra honom för Milan-jobbet utan insisterar istället på att klubben kommer att diskutera Clarence Seedorfs ställning och situation i slutet av säsongen.

– Jag tycker att han (Montella) har gjort det bra med Fiorentina och personligen tycker jag att han är mycket trevlig, sade han till La Gazzetta dello Sport.

– Vi kommer att vänta till slutet av säsongen och då som alltid är fallet i Milan, kommer vi att bestämma hur det kommer se ut nästa säsong tillsammans med tränarna och med styrelsen.

– När jag kommer att avsluta min politiska karriär kommer jag att arbeta enbart för Milan; en klubb som fortfarande är en av de mest framgångsrika i världen. Jag tror inte att jag kommer sälja klubben. Även om klubben har en hel del problem och att det är svårt att konkurrera på den internationella scenen med pengar från framförallt araberna.  Jag tror att lag som PSG ägs av dem som som har gränslösa rikedomar.

Källa: goal.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen