Seedorf, Montella eller Inzaghi?

Det går rykten om nästa säsongs upplägg och vilka som ska ha ansvaret för laget. Alla i klubben kritiseras och trots att laget har chans att ta sin femte raka seger i dag mot Livorno är även huvudtränaren Seedorf starkt ifrågasatt.

La Gazzetta dello Sport hävdar att Milan har kollat upp möjligheten att värva Fiorentinas tränare Vincenzo Montella. Men i och med att det skulle vara väldigt svårt att lösa Montella från sitt nuvarande kontrakt med Fiorentina är även Pippo Inzaghi en stark kandidat att ta över till nästa säsong.

Clarence Seedorf var bara anställd för att ersätta Massimiliano Allegri i januari och trots en rad med nya segrar finns det fortfarande rapporter om att han kommer bli ersatt till nästa säsong.

Enligt dagens upplaga av La Gazzetta har Milan redan gjort förfrågningar efter Fiorentinas tränare Montella och Fiorentinas sportchef Daniele Prade.
Problemet skulle vara att Montellas kontrakt med Viola innehåller en release-klausul värd 7 miljoner .

Därför är alltså den främsta kandidaten att ersätta Seedorf fortfarande Inzaghi som för närvarande är tränare för Milans Primavera-lag.
Inzaghi erbjöds tränarjobbet i Sassuolo i januari men Milan vägrade att släppa honom. Det underblåser ytterligare ryktet om att Inzaghi har en framtid som huvudtränare i klubben.

Källa: Football-italia.net

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen