Adriano Galliani: “Honda är Asiens bästa spelare”

Adriano Galliani berättar att klubbens kortsiktiga mål kommer att diskuteras omkring påsk. Han meddelar också att han inte ångrar valet att ge tröja nummer 10 till Keisuke Honda.

– Stämningen har blivit bättre och det faktum att vi har börjat vinna hjälper till såklart. Våra januari-värvningar har utvecklats. Honda och Adel Taarabt bidrar med bra balans till mittfältet. Adil Rami är också bra.

– Honda är Asiens bästa spelare och vi måste ha tålamod med honom. Jag är säker på att han med tiden kommer bevisa att beslutet att ge honom nummer 10 inte var ett misstag.

– Det är bara 15 dagar sedan allt verkade vara fel, men efter 28 år av erfarenhet har jag lärt mig att när du förlorar är det lätt att tro att du förlorar för alltid och när du vinner känns det som att det kommer fortsätta för evigt.

– Verkligheten är naturligtvis ingen av dem. Allt går i cykler. Positiva resultat gör alla glada och vi valde Clarence Seedorf för att vi trodde att han skulle vara en bra coach.

Rossoneri har vunnit tre matcher i rad men är fortfarande på 11: e plats och fem poäng bakom Europa League platserna.

– Vi måste slita och försöka vinna nästa två hemmamatcher och sedan kan vi prata mer om det, fortsatte Galliani.

– Vi får se vad som händer efter dessa matcher och på påskafton ska vi bestämma målsättningarna för den närmsta framtiden.

Angående eventuella transferstrategier säger Galliani:

-Vi kommer inte att nämna några namn för då går priserna upp.

Avslutningsvis bekräftade Galliani att han i samarbete med Barbara Berlusconi diskuterar med Fly Emirates angående nya sponsormöjligheter.

Källa:

Football-italia.net

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen