Livets karusell och en antik Mexes?

Det var nu ett tag sedan jag skrev något. Jag har inte glömt, jag har inte tröttnat, tvärtom finns det i tankarna hela tiden.

Den icke efterlängtade vardagen med jobb och massor av stress är tecken på vuxenlivet. Ni som fortfarande går i gymnasiet och har hela livet framför er – ta vara på tiden. Vuxenlivet är en fälla. Under gymnasiet hade jag tid för allt; träning, umgås med kompisar, spontana aktiviteter som att kicka boll och jag bodde hemma. Att bo hemma är superunderskattat, man får allt serverat och ändå gnäller man över att farsan smsar och undrar var man är. Ahhh, vad fel man kan ha.

Anyway, jag ska inte framstå som en emo som hatar mitt liv. Tvärtom. Det är onsdag idag och det liras landslagsfotboll. Vilken match jag ska se? Sveriges match missas på grund av livet. Italiens match däremot missas inte. Det ska bli intressant att se våra rödsvarta sparka läder med eliterna. Gör Abate ett okej inlägg? Nja.

Senaste matchens resultat gör fortfarande ont. Vi borde ha vunnit matchen. Det är beundransvärt hur bollen vägrade gå in i mål. IN MED DEN BARA! The past is the past. Nu i helgen väntar Udinese borta, Udinese är inne en usel form. Det skulle inte förvåna mig ifall de lyfte sig just till helgen för att sedan återgå till sitt riktiga jag för resten av säsongen.

Bilden är på David Henry Thorau, orkar ni så får ni googla honom. Är inte Mexes lik honom? Näsan och ögonen. Det kanske därför Mexes inte får spela mer? Seedorf har avslöjat honom. höhööhöhöh

Forza Milan, Ciao, tack och hej!

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen