Ta på er säkerhetsbältena, gott folk – nu lyfter vi i tabellen!

Årets första match och Milan avfärdar Atalanta med 3-0. Kaká hittar nätet för 101:a gången totalt i Milan-tröjan och Cristante gör en strålande debut. Känns det inte som att det vänder nu? 

Jag vet. Vi ska inte dra för stora växlar av den här segern. Jag tyckte länge att det såg lite krampaktigt ut i första halvlek och i början av andra. Det vill säga, som det alltid gör nu för tiden. Men jag såg ändå någonting som jag inte sett på mycket länge. Alla löpte, alla visade vilja och alla spelade för varandra och lagets bästa. Det hade jag inte sett än i år. 

Sen efter en timme så exploderade det. Två snabba mål och allt kändes underbart.

Kaká visar att han fortfarande är något att räkna med. Han bidrar inte bara med trygghet på och utanför plan, han gör det också sportsligt. Två fina mål idag betyder att han gjort 101 totalt i Milan-tröjan. Det är klass och det är respekt. Hans närvaro är väldigt viktig just nu. På alla sätt och vis.

Och Cristante. Vad ska man säga? Vilken talang! Håll i honom hårt – B&G! Kul att han fick göra mål.

Honda på läktaren och Rami som inhoppare. Två fina nyförvärv. Det känns ljusare nu. Förhoppningsvis kan B&G agera snyggt under fönstret den här månaden och hitta det vi behöver. Eller för all del – göra sig av med spelare som inte platsar. Emanuelsson, Nocerino och Matri är tre exempel.

Det var minst sagt en förlösande seger. För oss alla. Spelare, tränare, ledning och supportrar. 

Vi har ett enklare schema nu. Sassuolo väntar nästa vecka borta. Inte helt enkelt, men fortfarande mot en nykomling med Honda som debutant. Vi går en bättre tid till mötes!

Luta er tillbaka, ta på er säkerhetsbältena och njut! Nu lyfter vi i tabellen!

Forza Milan!

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen