Simeone ser fram emot Milan: En underbar utmaning

Atletico Madrids tränare Diego Simeone ser fram emot mötet mot Milan på San Siro, men insisterar att det inte är ett derby för honom.

Milan ställs emot den spanska succé-klubben Atletico Madrid i åttondelsfinalen av årets Champions League-slutspel. Det första mötet spelas den 19:e februari på San Siro, och returmatchen spelas den 11:e mars.

 

“Det kommer att bli en stor utmaning, bland de viktigaste matcherna den här säsongen, mot ett lag som har vunnit Champions League flera gånger,” sade Simeone i en presskonferens.

“San Siro är en underbar arena, där jag spelat många gånger. Milano är en vacker stad och jag är säker på att vi kommer att se en bra match. “

Simeone spelade för Inter 1996-1999, därefter flyttade han till Lazio och stannade där till 2003.

“Jag ser inte detta som ett Milano-Derby. Jag har stor respekt för Milan och de som arbetar där. De har en bra coach som måste ta hand om en mycket svår bänk och en exceptionell trupp.

“Vi får se om de köper några fler bra spelare i januari. Det kommer bli en underbar utmaning.”

“Just nu skulle jag säga att båda lagen har 50% chans vardera att kvalificera sig vidare till nästa runda. Vi är fortfarande i december, det är för tidigt att säga vem som är favorit,” avslutade Simeone.

 

Källa: Football-Italia.net

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen