MS Julkalender | Lucka 2: CL-Play off – Milan-PSV

Då var det dags för lucka nummer 2 i Milan Sveriges julkalender!

CL-Play Off 2013: Det var med stor spänning och nervositet som Milan klev in i Champions Leagues play-off runda mot det holländska motståndet från Holland, nämligen PSV. Milan var små favoriter inför mötet men man såg redan från minut 1 att PSVs unga och kvicka spelare kunde bli ett stort hot mot Milan.

Trots att PSV hade övertaget i början var det Milan som tog ledningen genom Stephan El Shaarawy som på ett fint inlägg av Abate nickar in bollen. PSV skulle dock kvittera i andra halvlek efter en tavla från Abbiati. Första matchen slutar 1-1, vilket är ett bra resultat inför returen.

Returen på San Siro var det dock aldrig några problem från Milan. Man vinner matchen på ett ganska tryggt och säkert sett med 3-0 efter mål av Balotelli och Boateng x2. Milan alltså vidare till Champions League och som det ser ut nu. Så kommer vi snart spela en avgörande match för avancemang från gruppen till åttondelsfinal. Återigen mot holländskt motstånd. Denna gången är det dock Ajax som står på andra sidan.

PSV 1-1 Milan – Highlights:

Milan 3-0 PSV – Highlights: