Balotelli, vara eller icke vara?

De senaste dagarna har det cirkulerat en hel del rykten kring Balotellis framtid i Milan. Först gick tidningen Il Secolo XIX ut och sa att Berlusconi vill bli av med honom. Kort där efter kom nästa uttalande, den här gången från Balotellis agent Mino Raiola som sa att spelaren själv vill lämna.

Efter alla rykten om en eventuell transfer så har även rapporter om att allt är falskt och påhittat kommit. Jag tänkte göra det enkelt för er och sammanfatta i korta drag vad som har blivit sagt.

Il Secolo XIX: Tidningen har två gånger gått ut med rapporter om att Berlusconi har sagt att han är trött på Mario och vill bli av med honom så fort som möjligt. Han ska ha sagt till Galliani att acceptera alla bud över 25 miljoner euro.

The National: Denna tidning har i sin tur rapporterat om Mino Raiolas uttalanden gällande att Balotelli själv vill lämna i januari. Enligt dem har Raiola även sagt att Chelsea är ett alternativ men att inga officiella bud har lämnats än.

Adriano Galliani: Har sagt till journalister att Balotelli inte ska någonstans.

Mino Raiola: Säger att han inte har sagt någonting om att Balotelli skulle vilja lämna och kallar det hela för “journalistik på låg nivå”. Han instämmer även med det som skrivits på Milans officiella hemsida: att Balotelli inte är till salu i januari.

AC Milan: Gick ut med ett officiellt pressmeddelande på sin hemsida i lördags där man skrev att man nekar till ryktena om vad Berlusconi ska ha sagt och att Balotelli är och förblir en Milanspelare.

Källa: acmilan.com , milannews.it , football-italia.net

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen