Emanuelson: “Vi känner pressen”

Det råder för tillfället landslagsuppehåll och många spelare är iväg på landslagsuppdrag. En spelare som är kvar på Milanello, Urby Emanuelson talade tidigare idag med Milan Channel. Holländaren hade följande att säga:

“Det är en väldigt viktig tidpunkt för laget och nu har vi bra tid att få träna. Alla landslagsspelare är borta och det är inte den bästa situationen för oss, men som jag sade, det här är en viktig tidpunkt. För mig är det viktiga att få speltid. Jag vill utvecklas som spelare. Jag är nöjd med min insats mot både Barcelona och även mot Chievo, men vi vann inga av dessa matcher. Nu är det viktiga för laget att börja vinna matcher, med tanke på vår tolfteplacering i ligan som inte är bra för klubben.”

“Matchen mot Celtic kommer bli viktig. Om vi vinner i Glasgow, kommer vi ligga på andraplatsen i gruppen och det kommer vara bra för laget med tanke på den tuffa period vi går igenom för närvarande. Vi är bestämda när vi spelar i Champions League, och vi kommer försöka få med oss ett bra resultat mot Celtic.”

“Det är en tuff tid för laget och vi känner pressen som finns på oss själva. Vi spelar inte bra för tillfället. Vi har dessutom haft många spelare skadade. Kaká, Bonera och Abbiati är alla viktiga spelare. Kaká spelar just nu som en lagkapten, han är väldigt viktig för laget och han jobbar enormt hårt. Det är just dessa kvalitéer vi behöver just nu. Nästa helg hoppas vi att vi vinner mot Genoa här hemma på San Siro.”

Källa: acmilan.com

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen