Allegri förlitar sig på Kaká inför kvällens match

AC Milans tränare Massimiliano Allegri hoppas på att Kaká skall inspirera laget till tre poäng ikväll. Kaká sken som solljus när Milan tog emot Lazio på hemmaplan och fick till en riktigt fin träff som ledde till 1-0 för Milans del och kommer att starta ikväll emot Fiorentina.

Detta var vad Allegri hade att säga om Kaká:

-Kaká kommer att spela ifrån minut ett imorgon. Han gör bra ifrån sig, han växer. I huvudet har han hungern och styrkan kvar för att bli den mästare han en gång var.

-”Ricky” är en stor man och spelare som kan hjälpa sina lagkamrater att växa. Utanför planen är han en förebild för alla. Han är utbildad, ödmjuk, seriös och mycket bunden till sin klubb.

Milan behöver varenda möjliga poäng då de redan är 13 poäng bort ifrån CL spel nästa säsong samt 18 poäng bort ifrån serie ledarna AS Roma.

”Vi måste behålla motivationen för att det är 28 matcher kvar att spela och vårat mål är att avsluta serien med en poäng mer än vad vi hade den föregående säsongen” avslutar Allegri.

-Grabbarna skall inte skylla på sig själva. Det är inte enkelt att kompensera varje gång du gör ett halvt misstag och bli straffad för det. Men vi måste.

-Vi spelade bra emot Lazio tills de nätade. Vi hade en dålig 10 minuters period som vi kunde spelat bättre på men det finns många matcher kvar att spela och hämta bra resultat ifrån.

-Det är en bra match som väntar oss. Vi kommer att vara arga. Likaså Fiorentina. Båda lagen spelar för att vinna så vi måste vara försiktiga.

-Fiorentina spelade en mycket bra match emot Napoli och är gjorda för att hamna topp 3. Men denna match är en möjlighet för oss att ta oss närmare vårt mål.

”Att Ambrosini nu spelar för Fiorentina? Jag tackar Ambrosini för hans professionalitet. Han är en del utav Milans historia. En stor man och spelare” avslutar Allegri.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen