Primaveran: Matchrapport + intervju med Inzaghi efter 2-0 vinsten mot Lanciano

Det var en ganska ful match som utspelade sig när Milans Primavera lyckades besegrade Lanciano med 2-0.

Det började med att Lancianos försvarare Berishaku river ner Cernigoi i straffområdet, rött kort och straff för Milan.

Piccinocchi kliver fram och sätter 1-0 för Milan. Resultatet står sig hela halvleken ut.

Ganska tidigt in på den andra halvleken är det Milans anfallare Cernigoi som fixade straff i den första halvleken, som åker ut på ett ganska tveksamt domslut. Det är numera 10 mot 10.

Men inte långt där på kommer ytterligare ett rött kort, denna gången på Lancianospelaren Perri och Milan spelar återigen med en man mer.

Sedan gjorde Inzaghi ett par byten och ett utav de var Claveria ut, Modic in.

Vi på MilanSverige flaggade för just Modic inför dagens match, nu startade han dock på bänken men kunde efter sitt inhopp hinna med ett mål. 2-0 Milan alltså, Modic målskytt och resultatet står sig hela matchen ut. Primaveran vinner alltså med 2-0.

Efter matchen intervjuades Primaverans tränare Fillipo Inzaghi och detta är vad han hade att säga:

“Vi förtjänade inte att förlora mot Chievo och jag hade förtroende för laget, de tränade de väl och har visat upp en god laganda. Vi visste att det skulle bli en tuff match idag och vi gör en hel del misstag, men jag tycker att andan i detta lag är speciell, vi är alltid på alerten och vi vill alltid vara det laget som styr spelet. Det är precis vad jag letar efter.”