Zapata inför PSV-matchen: “Vi måste vinna hemma inför våra supportrar”

Tidigare idag talade Milan-försvararen Cristian Zapata med Sportal.it inför den viktiga matchen mot PSV Eindhoven imorgon kväll. Colombianen berättade om att laget kommer ge allt för att nå gruppspelet i Champions League. 26-åringen uttryckte  att han har stora förhoppningar kring Andrea Petagna och förklarade även varför Gonzalo Higuain är Serie As bästa värvning i sommar.

Det oavgjorda resultatet i Eindhoven var ett bra resultat, men ni måste vi vinna hemma inför våra supportrar. Vi måste vinna över dem. Det är grundläggande för oss att nå gruppspelet i Champions League. Vi kommer göra allt som krävs.”

“PSV? De är ett starkt lag och de är små, men väldigt snabba. Man kan se att de är före oss i förberedelserna. Att spela på San Siro kommer bli ett plus för oss. Det kommer ge oss en hjälpande hand som alltid.”

Vem som var den viktigaste värvningen i somras? Jag svarar Gonzalo Higuain. Han är en väldigt farlig anfallare och han gör allt bra. Han är en vass målskytt med bra teknik och fart. Kort sagt, Higuain är en komplett spelare.”

“Vilken Milan-spelare jag skulle lägga pengar på i tron om att han lyckas? Ja, om man ska bortse från de vanliga namnen, så säger jag Petagna. Jag tror verkligen på honom. Han har stor potential.”

Källa: Forzaitalianfootball.com

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen