Muntari: “Jag kommer att sakna Boateng”

Milan-mittfältaren Sulley Muntari blev tidigare idag intervjuad av Milan Channel på Milanello och det här hade ghananen att säga:

“Jag är väldigt glad. Champions League är där vi behöver vara och matchen gick bra. Jag fick inte mycket speltid förra året med tanke på mina skador, men nu har jag redan spelat i två Champions League-matcher. Vi är en bra grupp och alla är redo att hjälpa laget.”

“Boateng? Han ringde mig igår kväll och sade att det fanns en risk att han lämnade klubben. Sånt är livet, dessa saker händer. Jag hoppas att han blir lycklig och spelar på den nivån som han är kapabel till. Jag kommer att sakna honom.”

“Transferfönstret? Vi gör okej ifrån oss och luften är renare efter avancemanget i Champions League. Om Honda kommer hit så är det grymt, men om Kaká kommer är det också bra. Vi måste lämna det till Galliani och Braida. De vet vad de gör och de gör det bra.”

“Matri kvitterade för Juventus i matchen där mitt mål dömdes bort. Jag hoppas att han kommer hit och vinner titeln. Champions League-lottningen? Alla matcher kommer bli svåra. Vi kommer möta Barcelona igen, men både Ajax och Celtic är två tuffa lag. Vi måste fokusera på oss själva och avancera från gruppen. Jag tror att vi kan komma långt i turneringen för vi har växt mycket.”

“Ungdomarna har kommit in i laget och vill göra bra ifrån sig för supportrarna. Balotelli blir bättre och bättre och inte bara som spelare. Jag hoppas att han fortsätter på den vägen. Vi vill ha tre poäng mot Cagliari för vi kan inte halka efter toppen och vi vill komma igång i ligan.”

Källa: acmilan.com

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen