Galliani: Mario borde vara redo för matchen mot PSV Eindhoven på tisdag

Milans vice-president som för nuvarande är på semester i Forte dei Marmi tog sig tiden att tala med pressen.

“Jag är inte glad över att Italien har förlorat en Champions League plats. Vi skulle ha haft en lugnare sommar om vi hade kvalificerat oss direkt till Champions League, men vi är Milan och vi ska försöka att kvalificera oss.”

“Mario Balotellis fysiska hälsa? Mario borde vara redo för matchen mot PSV Eindhoven på tisdag. Det går bättre med Balotellis knä och Allegri har sagt till mig att han kommer att vara redo på tisdag. Milan är i bra skick både fysiskt och mentalt. Jag såg laget göra bra ifrån sig i Tyskland och i USA och det verkar som att vi är i bra skick, men vi får se hur det går.”

“Keisuke Honda? Situationen är väldigt klar. Han har gjort ett val och talat om det för CSKA Moskvas ledning. Hans kontrakt går ut snart så han blir fri att gå vart han än vill gå. Det händer också oss att spelare utan kontrakt lämnar oss eller anländer. Så är fotbollen. CSKA Moskva äger spelaren och om de vill sälja honom till oss så köper vi honom nu och om de inte vilja sälja honom nu, vilket dem har rätt till att göra, så anländer han till Milan på free transfer i januari.”

“Om det fortfarande finns tid innan den 19 augusti? Nej, transferfönstret stängs den 2 september och det är uppenbart att affären blir mindre och mindre intressant för oss ju längre tid det går. Hursomhelst, du vet aldrig vad som kan hända. Fotbollen är så.”

Källa: football-italia

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen