Andrea Poli, en vinnare

Vi kanske inte visade särskilt mycket sting (finns en poäng med just det ordet här, wait for it) mot Verona i säsongsinledningen. Låt oss hoppas att det var en tung uppbyggnadsträning som sitter kvar lite i benen, en som släpper inom dagar och att ett Milan med helt annat spring i benen börjar leverera.

En som dock vann, trots att Milan inte segrade, är Andrea Poli. Udineses supportar ger nämligen traditionellt 50kg honung i belöning till den spelare som gör säsongens första Serie A mål, och det var just Polis smidiga manöver som drog hem jackpotten i år. Vad han kommer göra med all den här honungen kan vi tyvärr inte svara på. Kanske kan vi doppa Galliani i tunnan med sötningsmedlet och få tillbaka leendet på honom. Han har ju tyvärr inte sett särskilt munter ut den senaste tiden.

Grattis, Poli! Tror du klarar av att charma de fagra kvinnorna som håller på Milan utan att vräka i dig honung, men ändå.

Skriver Honda på kanske ett företag skickar en hel container japanskt te och dilemmat med vad all honung skall användas till är löst.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen