Mexes: Jag är nöjd i Milan och kommer att ge allt för mitt lag

Intervju med Philippe Mexes på Milanello.

“Vi är här på Milanello för att jobba och för att vara i den bästa möjliga form vid rätt tidpunkt. Vi utnyttjar våra vänskapsmatcher för att förbättra vår defensiv.”

“Matias Silvestre? Oavsett vilken spelare det är som anländer till Milan så är han välkommen hit. Vi väntar på att Bonera ska återhämta sig från sin skada, han är den äldsta försvaren i laget vilket medför en viss känsla av säkerhet.”

“Jherson Vergara? Jag känner honom inte sedan tidigare, men han ger intrycket av att han redan är en gammal och erfaren försvarare, även fast han är mycket ung. Han är en “golden boy” och vi väntar på honom.”

“Om Milan är bra nog att vinna Scudetton? Vi är Milan och vi spelar alltid för att vinna titlar, oavsett motstånd. Vi har inte fått förstärkningar likt de andra Serie A lagen, men vi behöver inga förstärkningar. Vi kommer att försöka ligga på samma nivå under den andra delen av säsongen.”

“Vem den bästa anfallaren i Serie A är? Vi har den bästa anfallaren i Serie A. Det är Balotelli.”

“Om jag kommer att avsluta min karriär i Milan? Jag hoppas det. Jag tar en dag i taget sedan får vi se vad som händer. Om jag fortfarande tänker på att få spela för det franska landslaget? Nej, jag tänker bara på Milan. Jag lämnar min plats i landslaget åt yngre spelare med stora kvalitéer. Jag är nöjd i Milan och kommer att ge allt för mitt lag.”

Mexes anslöt till Milan 2011.

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen