Glädje & Lättnad, Allegri stannar!

Det har länge florerat nyheter och diskussioner om Allegri’s stanna eller inte stanna.
Jag själv har inte haft mycket tid att delta i dessa, varken här på MilanSverige eller någon annanstans, det har mest blivit en dialog i mitt egna huvud och det har alltid slutat på samma sätt. Låt Allegri stanna. Vilket också nu blev utgången, tack o lov.
Av en slump träffade jag Martin Åslund i person under gårdagen på Liseberg.
Vi utbytte lite ord snabbt, jag frågade vad han trodde om Allegri och berättade även att jag var skribent här på MilanSverige.
Han trodde inte att Allegri skulle stanna, för mycket vatten under den bron, men att det är synd. Allegri är en bra tränare.
Uppenbarligen så hade Martin fel, Galliani kanske har stått med en dräneringspump och pumpat bort allt vatten under bron, men det faktum som kvarstår är att Allegri stannar och att vi alla kan vara glada och lättade!

Milan hade sin svacka precis efter sommaren och det kändes inte som om det fanns någon utväg. Det Allegri har gjort under denna säsongen är det ingen annan tränare som hade klarat av. Sakta men säkert började det släppa och tabell-läget förändrades drastiskt. En tredjeplats får klassas som en bragd.
Nu inför nästa säsong känns det väldigt positivt, Milan besitter i nuläget en stark trupp som kan konkurrera om scudetton, men transferfönstret är långt ifrån slut. Om nu Perin, Ogbonna, Poli och Cerci ansluter så finns det nästan en hel Landslags trupp på planen samtidigt!
Perin kommer bli Buffon’s efterträdare i landslaget, så även han kan vi räkna med.
Perin
Abate-Ogbonna-Zapata-De Sciglio
Montolivo-De Jong-Poli
Cerci-Balotelli-El Shaarawy

Som ni ser så är det endast Zapata och De Jong som inte är italienare, resten är med i Italiens landslag.
Vad jag vill säga med detta är att Milan har chans på mer än bara scudetton om detta vill sig väl. Nästa säsong ser mer än hoppfull ut för Milan’s del. 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen