Balotelli: “Italien – Brasilien kommer att bli ett bra test för att se vart vi ligger”

Här är vad Milans anfallare Mario Balotelli hade att säga efter segern mot Palermo:

“Vi är i en bra form, och spelade bra idag. Vi lade matchen mot Barcelona snabbt bakom oss. Jag bosatte mig omedelbart då jag kom till Milano. Jag jobbar bra och känner att om jag jobbar ännu hårdare kan jag förbättra en hel del. Vi måste tänka på en match i taget och inte se på de andra lagen.”

“Vi vill vinna alla kommande matcher i Serie A. Jag är här för att vinna titlar och jag måste alltid göra mitt bästa för att se till att vi vinner matcher. När jag spelar försöker jag alltid att göra mål, och när jag inte spelar försöker jag att peppa igång mina lagkamrater.”

“Vissa av spelarna är t.o.m yngre än mig. Niang är en väldigt talangfull spelare, man behöver endast prata med honom för att förstå hur han är. Man måste förklara att han ska göra de enkla sakerna i vissa delar av spelet och de svårare sakerna i andra delar av matchen. Naturligtvis kan de hända mig också, att göra misstag.Italien – Brasillien kommer att bli ett bra test för oss för att se hur det ligger till i truppen. Det kommer att bli en stor match.”

Källa: TransferMarketWeb

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen