Allegris presskonferens inför Lazio matchen.

Här kommer Allegris presskonferens från idag inför den viktiga matchen mot Lazio imorgon.

 

Allegri:

– Vi behöver supportrarnas stöd när vi spelar på hemma plan. Vi behöver känna deras närvaro.

– El Shaarawy måste fortsätta att demonstrera och visa vad han är värd. En bra säsong är inte tillräckligt för att skriva in dig i klubbens historia.

– Vi har en bra chans att gå före Lazio i tabellen imorgon. Vi måste vinna.

– Balotelli kommer inte att spela mot Lazio imorgon. Han drabbades av en hård smäll på benet i Derbyt. Han har inte tränat på en hel vecka.

– Abate, El Shaarawy, Flamini, Montolivo, Pazzini och Robinho är alla tillgängliga för spel mot Lazio imorgon.

– Yepes eller Zaccardo kommer att spela bredvid Zapata på mittbacks positionerna imorgon.

– Salamon har goda kvaliteter. Han måste vänja sig till den nivå och tempo av en klubb som är på högsta nivå. Salamon har precis börjat träna med laget. Innan det, så var han borta 3 veckor pga en vrist skada.

– Niang har spelat bra de senaste 3-4 matcherna och han har använt mycket energi. Det är normalt att en 18 åring har sina upp och ner dagar.

– Constant är fortfarande tveksam inför matchen imorgon, men det är inget allvarligt. Vi kommer att utvärdera hans kondition idag.

– Om El Shaarawy inte mår bra imorgon, då kommer någon annan att spela istället för honom. Det är bara rätt att låta spelarna spela ifall de är redo att spela.

– Constants skada är inte allvarligt, men det är inte värt att riskera honom spela, där han sedan kan skada sig och missa resten av säsongen pga en match.

– Det är 99,99 % chans att Balotelli inte kommer att spela imorgon. Pazzini spelar istället.

– Napoli-Juventus ? Jag hejar på ingen. Vi tänker bara på oss själva (Milan).

– Alla nick mål som vi har släppt in ? Vi måste förbättra oss både innanför och utanför boxen och begränsa mängden av inlägg.

– Robinho har alltid tränat med professionalism, trots att han har uttryckt sin önskan om att återvända till Brasilien. Han kommer att vara användbara tills i slutet av säsongen.

– Vi förtjänade att vinna Derbyt. Men vi kunde inte hantera det, och Inter gjorde mycket av sina chanser som de fick.

– Boateng och Pazzini kommer att vara två av våra tre anfallare mot Lazio imorgon. Om El Shaarawy inte mår bra, då kommer Robinho att spela istället.

– Vi spelade inte en helt perfekt match mot Barca. Våran bästa prestation för säsongen var de 60 minuterna vi spelade mot Inter föra veckan.

 

Källa: ACMilan.it

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen