Allegri: “Milan förtjänar tredje platsen.”

Såhär sa Allegri efter 3-0 vinsten mot Lazio.

Allegri: 

– Det var positivt att vi höll nollan på hemmaplan efter en lång tid, även om våra motståndare var nere till tio man.

– Den här segern tog Rossoneri till en tredje plats och så har vi bättre inbördes möten nu efter att ha förlorat med 3-2 på Olimpico tidigare under säsongen, men nu så vinner vi med 3-0.

– Det var viktigt att vi vann med stor marginal pga inbördes möten regeln, ifall lagen slutar på samma poäng när säsongen är slut.

– Grabbarna förtjänar att vara på en tredje plats, eftersom de spelar riktigt bra fotboll. Vi kan bli lite lata ibland, så som derbyt förra veckan, så vi får komma ihåg att det tar fokus att kämpa för tredje platsen.

– Vi måste koncentrera oss för att uppnå detta mål och nästa fredag så går vi in i en jättesvår borta match mot Genoa.

– Vi är i bra form fysiskt och jag hoppas att vi fortsätter såhär tills i slutet av säsongen. För närvarande så är vi mer balanserade och organiserade, vilket gör det mer möjligt till att vi vinner.

Allegri får frågan om vad han tycker om Stramaccionis och Cassanos bråk och att Strammacioni lämnar Cassano utanför truppen mot Catania imorgon.


– Det har inget med mig att göra, så jag har inte riktigt tänkt på det. Det ända jag kan säga är att jag kom bra överens med Cassano och att diskussioner med varandra kan hända.

Källa: Footbaal-Italia.net

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen