Salamon: Milan är min drömklubb

Idag var den officiella presentationen av Bartosz Salamon, ett namn som ni bör lägga på minnet!

Under presskonferensen fick han mycket frågor osv.
Salamon berättade att han just nu hade lite problem med sin fotled, men att han tränar 2 ggr/dag samt att han återhämtar sig bra och förhoppningsvis är tillgänglig inför nästa vecka.
Han talar också om hur nöjd han är med transfern och hur glad han är över att han kommit till sin drömklubb, Milan.
Eftersom han inte pratat med Allegri ännu, så vet han inte vilken position, men han blir förmodligen Mittback, även om han alltid varit mittfältare, fram till ungefär 2 år sedan då han började utvecklas och bli bättre defensivt, därav blev han mittback i Brescia.

“De kommande månaderna kommer vara väldigt viktiga för mig. Nu när jag är här kommer jag kunna lära mig om mina svaga sidor och vad som behöver förbättras, jag måste förbättra min snabbhet framförallt. Jag gjorde alltid bra ifrån mig i Serie B, det var inga svårigheter med de snabba spelarna, men det är annorlunda här i Serie A, så vi får se hur det går.”

Bartosz fick en del frågor om transfern till Milan, han sa då att han var väldigt lugn under hela processen och lugn över allting.
31a Januari så tränade han som vanligt, gick sedan in i duschen och sen ropade några på honom och sa att han var tvungen att skynda sig till Via Turati (Milans högkvarter) för att skriva på ett kontrakt. Salamon tyckte att det var en bra dag.

Salamon spelade tidigare i ett ungdomslag, Lech Poznan. Under en match var det 2 scouter från Brescia där och tog med honom till Italien.

Mino Raiola som är Barosz’s agent, sa att en flytt till Milan är en chans du inte får fler än 1 gång och du måste ta vara på den chansen.

” Mina personliga mål? För tillfället vill jag bara komma tillbaka till träningen så fort som möjligt, sedan vill jag göra det bästa av möjligheterna jag får av coachen.”
“Alessandro Nesta är en inspiration och jag har alltid gillat honom, men börja inte jämföra mig med honom. 
Jag valde nummer 14 eftersom det var numret jag hade i Brescia. Jag hoppas att jag stannar i Milan en lång tid och blir en del av detta nya projekt. Just nu är min dröm att debutera för Milan.”

Jag spelar för min drömklubb och jag kan inte kasta bort denna möjlighet
– Bartosz Salamon

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen