”Milan mer än bara Balotelli”

Parmas tränare Donadoni anser att Milan är mer än bara stjärnanfallaren Mario Balotelli. Donadoni själv har representerat Milans rödsvarta färger förr och är favorit till att ersätta Allegri på San Siros gräsmatta.

-Jag vet inte hur många gånger jag har kommit tillbaka hit som en motståndare. Jag har inte räknat. San Siro var mitt hem när jag var spelare, men nu har ett par år passerat sedan dess. Jag blev hyllad sist jag var där och det värmer verkligen. Jag blir stolt över att ha burit de rödsvarta färgerna.

-Vi förväntar oss att Milan vill fortsätta deras positiva uppklättring samtidigt som vi vill prestera lika starkt som vår förra match.

-Det är spännande med känslan av att veta av faktumet att vi åker till San Siro emot ett världsklass lag. Denna match är en chans för oss att bevisa vårat värde. Milan tänker nog inte bara på Barcelona för tillfället så vi ska inte förvänta oss att Milan ger oss någon present i förskott.

Donadoni fick sedan frågan ifall han förberett någon slags taktik för Mario Balotelli:

-Stoppar du Balotelli så kommer någon annan att vara redo för att fylla på den tomma ytan. Milan är mer än bara Balotelli. Faktumet att tänka på att bara stoppa en spelare begränsar vår potiential. Vi måste ju få vår motståndare att oroa sig över oss också.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen