Materazzi: Balotelli är den bästa

Materazzi – Balotellis fd. lagkamrat i FC Internazionale hyllar Balotelli. Just Marco Materazzi var den som ställde ”Super-Mario” mot väggen under perioden i Inter då han kastat Inter-tröjan på marken. Dock förblev grabbarna goda vänner efter denna omtalade situation.

-Min vän Balotelli har alltid varit Milanista. Att han nu spelar i Milan är ingen chock. Milan är och var hans dröm.

Vet du hur många gånger jag var tvungen att klippa hans Milan strumpor? Hans mamma brukade alltid köpa Milan strumpor till honom som han brukade ha på sig på träningen. Han skrattade som ingen annan när han upptäckte mitt brott, skämtar Materazzi.

-Vi skickar varann hundratals SMS om dagen. Vi är riktigt goda vänner. Jag är riktigt stolt över honom. Självklart är vi fortfarande vänner fast Mario valt Milan.

-Nej jag behöver inte lära Mario hur man skall uppföra sig. Mario gör ingen illa. Mario är bara en person som tycker om att ha kul, han är  fortfarande ett stort barn.

-Jag såg Mario dansa med Robinho på läktaren emot Barcelona. Det är typiskt honom. Han är den som växt upp i gatan och det älskar jag honom för. Han har roligt på ett hälsosamt sätt. Han är inte som andra som dricker eller tar droger för att njuta av livet.

-Milan är favoriter att vinna derbyt och det är inget vidare problem för oss Interisti.

-Jag har aldrig sett en sådan talangfull 17-åring. Han var otroligt skarp framför mål och Interisti kan bara tacka för hans insats 2008. Utan honom skulle vi inte vinna Scudetton det året. Jag tackar alltid Mario som en Interista, för att han gjorde så mycket för oss.

-Med den imponerande vinsten över Barcelona insåg Milan vilken otrolig styrka de besitter. Milan läxade upp Barcelona med hårt arbete samt tro för det de gjorde. Milan hade inte de tunga namnen vi hade 2010 men ändå lyckades de slå Barcelona med 2-0.

-Räkna dock inte ut Inter. Inter spelarna har dessa matcher i sitt DNA och det skall inte uteslutas. Jag förväntar mig ett passionfyllt välkomnande för Mario. Allting är okej förutom rasism.

Materazzi kommenterar även Mourinho ryktet till PSG.

-Om det händer vet jag inte vad som kommer att hända med Ibrahimovic. Dom två tyckte inte om varann särskilt mycket i Inter.
Ibra lämnade oss i Los Angeles under en försäsongs-camp för att ansluta till Barca. Han sade även till Chivu att Inter kommer att förbli titellösa utan honom, Mourinho berättade för Zlatan att Inter skulle ta hem allting utan honom.
-Ja och vad var det som hände egentligen?

Nu fruktar jag faktiskt att Milan vinner Champions League. När Zlatan lämnade Inter vann vi CL. Och när han sedan lämnade Barca vann de CL. Jag fruktar att det kommer att hända i år igen flinar Materazzi stort.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen