Galliani: Mycket nöjd med Milans säsong hittills.

Milan hade två tunga förluster förra sommaren: Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva till PSG. Även alla veteraner Milan haft i flera år lämnade förra sommaren och laget inledde Serie A med allt annat än stabilitet. Det såg verkligen inte ljust ut för lagets del och man låg i botten av tabellen ett tag.

-Jag tycker att vi har en riktigt bra säsong med tanke på omständigheterna. Saker kunde ha blivit mycket värre med tanke på att vi ändrat truppen med 12 nya namn.

-Istället går det riktigt bra och det är jag stolt över.
-Dom två första förlusterna i början av säsongen emot Atalanta och Sampdoria sänkte oss rejält. Men vi har kämpat oss upp, av de senaste 16 matcherna har vi plockat 34 poäng.

Milan förlorade fem av sina första åtta matcher i Serie A. Men hittils har Milan bara förlorat en av de tolv senaste matcherna de spelat.
-Jag ser det positiva i det hela. Vi är ett ungt lag som vann över Cagliari med två spelare födda ’92, en spelare ’94 och en ’90.

Det har varit mycket spektakel om att Balotelli och El Shaarawy inte kan samarbeta vilket Galliani dementerar snabbt:
-Det är bara snicksnack. En är central-anfallare och den andra ytter. Dom båda passar varann perfekt vilket de visat förr. Inte minst i landslaget.

-Nu måste vi fokusera på Barcelona. Dom är starkast i hela världen.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen