Allegris presskonferens inför Milan-Parma.

Här får ni Allegris presskonferens från idag.

 

– Balotelli är en normal kille precis som alla andra spelare. Kanske när han kom till Milan så förstod han att han måste hantera visa saker bättre när han är i centrum. Han tränar bra här och han blir behandlad likadant som alla andra.

-Bonera kommer att vara borta en längre tid efter hans skada mot Udinese för 2 veckor sedan.

– En av antagligen Zaccardo eller Yepes kommer att få spela imorgon. Vi har tre matcher på en vecka och Mexes måste behandlas annorlunda eftersom han har knäproblem. Både Nocerino och Traore mår bra. El Shaarawy är lite svullen på sin sena och vi lämna han utanför så att han kan få vila sig fysiskt och psykiskt inför nästa veckas match mot Barcelona.

– Parma har kvalitet och 2 spelare på topp som kan göra skada. De har en erfaren backlinje och det kommer att vara en tuff match, men en viktig sådan.

– Det är viktigt att vi kommer med bra form till Barcelona matchen och för att få en viss kontinuitet i form av resultat. Imorgon så är det en mycket viktigare match än mot Barcelona nästa vecka. Det är ett viktig ögonblick och avgörande för säsongen. Vi kan inte glida oss upp i våran resultat imorgon.

– Vi måste förstå att morgondagens match är en match som vi måste bara vinna. Vi har släppt in mycket mål på nick från motståndarlagen och vi måste förbättra det. Jag är väldigt glad med Bojan. Han gjorde ett väldigt bra inhopp föra veckan. Vi får vänta och se ifall Pazzini kommer att finnas på bänken imorgon.

– Jag är väldigt glad med vad laget gör och jag vill fortsätta med detta projektet. Alla tränare som har varit i denna klubben har aldrig velat lämna Milan. Jag känner mig uppskattad av presidenten och när vi pratar i telefon så är det är normalt att man ibland byter åsikter med varandra.

– Balotelli måste bli lite smartare med förvaltningen av hans personliga liv och det är vad jag rådde honom. Han har alla kvaliteter och han vill visa att han kan bli en världsklass spelare och att han kan göra det här.

– Abate har förbättrats rejält och det finns ingen åldersgräns för förbättringar.

– Niang kommer att spela på höger sida av anfallet imorgon. Balotelli kommer att spela centralt. Bojan eller Robinho kommer att spela på vänster sida av anfallet.

Källa: ACMilan.it

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen