Allegri, Constant, Ambrosini och Pazzini efter matchen

Massimiliano Allegri efter matchen:

“Jag är väldigt glad! Det var en otrolig match från en defensiv synvinkel med tanke på att vi inte gav Barcelona några målchanser. Vi slarvade med en del passningar, men i den andra halvleken gjorde laget bra ifrån sig. De var lugna och de fann de rätta lägena att attackera. Spelarna förstod vad jag krävde av dem och när man spelar med den viljan och intensiteten kan man vinna över alla.”

“Laget fortsätter att växa snabbt. Jag tror att det är ett lag som kommer göra bra ifrån sig de nästkommande åren. Pazzini gjorde en utomordentlig match och han har visat att han är en bra spelare som kan spela på den högsta nivån.”

“Det finns 25 spelare i truppen och vi behöver hitta en bra balans för att kunna avgöra vem som ska vara på planen. Du behöver inte motivera spelarna inför sådana här matcher. Allt man ska göra är att ge taktiska instruktioner. Vi har dock inte uppnått något än, men nu måste vi blicka framåt mot derbyt och ladda batterierna snarast.”

“Jag är väldigt nöjd med vad spelarna har gjort och vi borde njuta av den här kvällen och börja fokusera på derbyt först imorgon. Vi tillägnar den här segern till vår president som alltid står oss nära, även i svåra stunder och hans stöd är viktigt för oss.”

Massimo Ambrosini efter matchen:

“Historien har visat att Barcelona har blivit utslagna i Champions League av lag som har spelat en speciell typ av fotboll. Det här var en lagvinst och alla spelare borde känna sig som en del av den. Vi behövde det här efter dem tuffa stunderna som vi har varit med om den här säsongen.

“Vi är inte vidare till kvartsfinal än. Vi har inte uppnått något än och om man åker till Camp Nou med avsikten att bara försvara, då förlorar man definitivt. Vi måste fortsätta med vår positiva attityd med tanke på att Barcelona kommer vara ännu farligare hemma. Från och med imorgon kommer vi att fokusera på nästa match.”

Giampaolo Pazzini efter matchen:

“Det här är inget allvarligt. Vi gjorde en bra match och vår tränare förberedde oss väl. Supportrarna var fantastiska och det var en galen kväll. Jag tror att ni ikväll kunde se att vi var ett lag. Kvällar som denna är det inte bara individuella prestationer som avgör.

Nu måste vi få tillbaka vår energi och från och med imorgon kommer vi att börja fokusera på derbyt. Vi gjorde bra ifrån oss med tanke på att vi inte blev otåliga. Vi gjorde en perfekt match och jag tyckte att Milan förtjänade att vinna.”

Kevin Constant efter matchen:

“Vi spelade som ett lag och vi kämpade för varje boll. Vi visade verkligen att vi är ett lag. Vi vet inte om fördelen med två mål kommer att räcka, men vi kommer att åka till Camp Nou med karaktär som vi gjorde ikväll. Jag har stor tro inför matchen på Camp Nou. Messi är en världsklasspelare, men när du är på planen kan du inte tänka på det.”

BDln5tlCMAA1sic.jpg large

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen