Saponara överlycklig efter nyheten: “Jag grät av glädje”

Riccardo Saponara är överlycklig över det faktum att han är klar för Milan. Efter dagens träning talade han till Tuttomercatoweb.com där han uttryckte sin glädje över den kommande flytten till Milano.

– Jag kan knappt tro att det är sant! Jag hade precis avslutat träningen då mina lagkamrater kom fram och gratulerade mig, säger Saponara.

– När jag läste nyheterna om att Milan hade värvat mig så kunde jag inte tro det. Jag började att gråta av glädje. Jag hade inte ens kunnat drömma om den här chansen och jag är verkligen överlycklig, fortsätter han.

– Att komma till Milan är en dröm som blir verklighet. Det betyder att alla uppoffringar som jag gjort har lönat sig. Jag känner ett stort ansvar i och med denna övergången. Nu vill jag dock avsluta den här säsongen med Empoli så bra som möjligt.

– Direkt när jag fick veta om att jag var klar för Milan så gick jag till tränarens kontor. Han kramade om mig och sa att jag var värd den här chansen. Ska jag vara ärlig så är det tack vare honom som detta är möjligt.

– Jag ringde till min far för berätta vad som hade hänt. Han erkände att när han fick höra nyheterna så kunde han inte ens ta sig upp ur soffan. Ikväll så kommer jag inte att fira, men imorgon ska jag bjuda ut folk på middag, avslutar han.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen