Robinho affären ser ut att kollapsa

tumblr_m3ezleFA9J1r0gkk8o2_500

Robinhos flytt från AC Milan till Santos ser ut att kollapsa efter att de två klubbarna inte komma överens om en övergångssumma.

Den tidigare Manchester City anfallaren förväntades lämna Milan denna månaden efter att ha uttryck en önskan om att återvända till sitt hemland.

Hans gamla klubb Santos har haft ett långvarigt intresse för honom och Milans vicepresident Adriano Galliani flög till Brasilien i veckan för att diskutera en med Santos.

Men rapporter i de italienska medierna tyder på att dessa samtal har nått ett dödläge, med Santos som endast är beredda att erbjuda € 9 miljoner medan Galliani vill ha €10 miljoner för brassen.

Massimiliano Allegri sa under en presskonferens tidigare idag att Robinho kommer att stanna i Milan, åtmintstone fram till Juni.

“Jag är glad att han stannar, men han har inte tränat på 20 dagar så det kommer att ta lite tid att få honom i form igen.”

“Han är glad över att stanna, trots att han hade en önskan om att återvända till Brasilien.”

Robinho: Jag skulle sänkt min lön för att gå till Santos, men det är svårt för Santos att möta Milans krav, sa Robinho till globoesporte.com.

Källa: Skysports.com

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen