Milan Sveriges ‘Serie A Team of The Year’ 2012

Namnlös

Här har ni Milan Sveriges Serie A Team of The Year 2012.

Laguttagning av: Levent Donna Hamid Mickiewicz

Bild av: David Vukovic

Målvakt: Samir Handanovic: Handanovic klev in i Inter med höga förväntningar på sig och har gjort det mycket bättre än förväntat. Handanovic är idag den absolut viktigaste pusselbiten i Inter.

Försvar:
HB: De Sciglio: Lillkillen som visat sig kunna spela på i princip alla positioner och som verkar utvecklas för varje minut som han spelar. Framtidsutsikterna är vackra för den unga mannen.

MB1: T. Silva: Ingen närmare förklaring behövs. Thiagone var en mur i Milan och en ikon för hela Serie A. Han lyckades få dem värsta Serie A hatarna till att älska ett taktiskt defensivt spel.

MB2: Chiellini: En av dem allra bästa mittbackarna i Serie A och i världen just nu. En väldigt hårdför mittback som inte drar sig för en närkamp.

VB: Balzaretti (denna var svår). Med ett litet utbud och med en hyfsat bra första halvår så lyckas Balzaretti sno den här platsen. En topp ytterback i Palermo, mindre lyckat i Roma.

Centrocampo:

HCM: Vidal: Har varit en succé värvning för Juventus från Bayer Leverkusen. En riktig klass-spelare som oftast håller en jämn och fin nivå.

Regista: Pirlo: Självskriven.

Mezzala: Montolivo: “Han kan bara spela i provinsklubbar..” lät det från var och varannan mun ett tag men den gode Monty bevisade för allihopa att han hade ytterligare ett steg att ta, och det steget har han tagit hos oss i Milan.


Trequartista: Jovetic, Jag vill lira Jovetic på denna position på grund av hans underbara spelsinne och näsa för mål. Han skulle göra succé bakom dessa 2 anfallare.

Attaccante:

HF: Ibrahimovic: Vann skytteligan och räddade Milans skadefyllda säsong under det första halvåret.

VF: Edinson Cavani eller SES den lämnar jag över. För jääääävla svår om man ska se till hela året..

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen