Införrapport: Milan – Bologna

Inför Milan-Bologna: “PazziniHatrickinho”?

Om bara ett par timmar, tar Milan emot Bologna på San Siro, nostalgin ifrån mötet på Stadio Renato Dall’Ara den 1a september hänger i luften.

 

Efter en medioker 0-0 match mot Sampdoria, tar nu Milan emot Bologna på San Siro, en match som måste vinnas för att ta upp racet om topp-placeringarna. 

Lagen förväntas att starta på följande sätt:

Milan (4-3-3) Abbiati, Abate-Zapata-Mexes-Constant, Flamini-Montolivo-Boateng, Niang-Pazzini-El Shaarawy.

Bologna (4-2-3-1) Agliardi, Garics-Portanova-*Antonsson*-Cherubin, Krhin-Perez, Diamanti-Taider-Gabbiadini, Gilardino.

 

Pazzini är tillbaka från avstängning! Vilket betyder MYCKET, det var mot Bologna han gjorde sitt hattrick, något vi hoppas han gör igen!
Det var en del snack om att El Shaarawy skulle vilas, men det ser nu ut som om han får starta. Niang får fortsatt förtroende, vilket åtminstone jag ser positivt på. Boateng är på sin rätta position som mezz’ala. Allegri har också gått ut i media och sagt att det är rätt position för Boateng,” han får ut mer av sin karisma och kreativitet.”
DeSciglio har influensan och kan därför inte spela, Abate gör istället sin 100e SerieA match.

Bologna har inget dåligt lag, de ligger just nu på en 14e plats med 2 vinster och 3 förluster på de senaste 5 matcherna.
Spelare att se upp för: Egentligen deras 4 offensiva spelare: Diamanti, Gilardino, Taider, Gabbiadini.

Att ge Bologna en frispark eller fasta situationer överhuvudtaget är rena självmordet, Diamanti slår alltid en farligt bra boll vid de situationerna.

Bologna får se upp med El92,Pazzo och Niang, alla 3 har kvaliteter att göra mål och är duktiga spelare. Niang som får fortsatt förtroende tror jag kommer slita som ett djur för att behålla sin plats i startelvan. Kanske vi får se ett mål från honom ikväll, det skulle dock inte förvåna mig om Pazzo gör sina 3 “som han brukar”.

Milan har statistiken på sin sida och på pappret bör de vinna, men vi alla vet att en match kan gå lite hur som helst, “bollen är rund”.

Matchfakta
Tid: 15.00

Plats: San Siro
Tv4 SportXtra

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen