Galliani: “Robinho ville stanna i Milan”

Adriano Galliani bekräftar ikväll att Robinho tackat nej till flertalet brasilianska klubbar efter det att förhandlingarna med Santos brutit samman. 

Vice-presidenten var i Brasilien över jul för att slutföra Alexandre Patos övergång till Corinthians och samtidigt förhandla om en försäljning av Robinho, som nu tillslut inte blev av.

“Binho ville inte lämna Milan, han ville bara hem”, säger Galliani.

“Vi misslyckades med att komma överens med Santos om en övergångssumma och hans agent kunde inte komma överens om de personliga villkoren heller, forsätter han.

Det fanns andra brasilianska klubbar som var redo att uppfylla de krav vi hade, men Robinho ville stanna i Milan. Gremio kontaktade mig igår och de ville ha honom till varje pris.

Det finns lite ånger över försäljningen av Pato eftersom att han hade två fantastiska säsonger där han inte var skadad och han var även avgörande när vi vann Scudetton 2011. Han ville tillbaka till Brasilien och han kommer till en klubb som vann VM för klubblag. 

Med Pato i laget så hade vi sex anfallare. Nu har vi fem kvar och det räcker gott och väl. Om ingen annan lämnar så kommer vi inte att värva någon under januari månad, säger han avslutningsvis.”

Källa: football-italia.net
Bild: AFP

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen